Välkommen till din nya favoritblogg!

Fem bra coreövningar

Fem bra coreövningar kan liva upp vilken måndag som helst. Passar perfekt att göra som en cirkel kanske med jogg till ett utegym. För egen del var det ett tag sedan jag gjorde sittande L, det är ju ypperligt när man kan inspirera sig själv till dagens träning i sin egen kanal!  Hoppas att även ni känner lite ” ah men just det, den övningen kan jag ju ta med”. Då har jag lyckats!
situputegym

Kålmasken: Jobba med att gå sakta framåt med händerna precis tills du inte kommer längre, trampa då in med små tramp med fötterna mot händerna, du tar dig fram sakta, sakta som en kålmask.

coreövning

coreövning-4

coreövning

Hängande L:

hängande L

Diagonal planka med gummiband:

En tuff coreövning, kan göras även utan gummiband förstås, något mindre tung på knä. Klickar du på länken finns den i många varianter och med fler bilder.
coreövning

Sidoplanka med knätouch: Den här övningen heter kanske något annat, men nu fick den heta sidoplanka med knätouch. Ställ dig i en sidoplanka med armbåge och knä i, sträck ut övre arm och ben, dra dem sedan tillbaka in och låt dem mötas.

träningsmagi2015-101

Bild tagen på träningseventet Träningsmagi, som kommer tillbaka hösten 2016, ni som kan era träningsbloggare vet att det är ingen mindre än Ida på bild!

Det finns onekligen en himla massa bra coreövningar, beyond plankan, som det är lätt att många fastnar i.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!