Välkommen till din nya favoritblogg!

Träningshelg på Högbo Brukshotell

Jag är tillsammans med delar av bloggar om träning på träningsläger på Högbo Brukshotell. Vi har och har haft en fantastiskt fin weekend med utmärkta träningsmöjligheter, sköna sängar och ordentligt med matintag. Det är häftigt hur Högbo lyckats skapa en anläggning där nästan all sorts sport fungerar!

Golfbana, minigolfbana, fotbollsplaner, beachvolleyplan, en sjö att simma i, längdskidsspår för vintern, asfaltsbanor att åka rullskidor på, löpslingor och såklart mountainbikespår. Mountainbikesatsningen är relativt ny för Högbo, som också hyr ut cyklar för den som ingen har. Och kaninhoppning för tusan! Det har man också kunnat sporta med denna helg. Dock tror jag att det så att säga var ett eget slutet sällskap som var här och hade träningshelg precis som vi.

Hotellet passar utomordentligt väl för sportiga familjer och sällskap. Våra cyklar har kunnat spolas av och tvättats med lånade tvättgrejer, cyklarna har fått bo i konferenslokal, möjlighet att duscha och klä om fanns i SPA-avdelningen innan vi checkat in på våra rum och inte kunde hålla oss från träning och idag efter utcheckningstid. Det är inga konstigheter att gå in lerig i receptionsområdet och vi har blivit önskade ”god tur” flera gånger om dagen. Detaljer som är nog så viktiga. Detta samtidigt som vi räknat in tre olika bröllop utspridda över området, företagsgolfare, seniorfirande och vanliga andra semesterfirare. Bra gjort tycker jag!

Därtill har vi ätit fantastisk frukostbuffé, en riktigt härlig trerätters middag med efterrättsbord som var to die for och smaskat eftermiddagsfika i loungen. Glykogendepåerna har fått sitt och benen har haft tryck i spåren. Och så har vi druckit gott vin. Och pratat träning. Skrattat och fått nya alternativa cykelbrännor. Ett riktigt härligt träningsläger!

Om jag får önska mig något så är det att återvända på fler träningsläger till Högbo Brukshotell och att mountainbikeslingorna då fått dubbelt så många och dubbelt så stora skyltar. Det är skyltat, men i hög fart hände det flera gånger att vi susade förbi och fick vända för att se vart vi skulle ta vägen. Enkelt åtgärdat och då blir det full pott! Jag önskar också att vi hade haft en beachvolleyboll och kunnat spela loss lite. Och att min kropp kunnat springa längre. Och att prinsen varit med!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!