Välkommen till din nya favoritblogg!

Bikini prepp

Ni minns att jag berättade att jag hade Thailand på hjärnan väl? Thailand, träningspass och bikini närmare bestämt. Eftersom det är några veckor kvar till att helt gå in i bikinimode och jag har massor att göra dessförinnan tyckte jag att det var läge att få ur det ur systemet. Det betyder förstås exakt det ni tror. Bikinishopping!

Igår klickade jag hem tre varianter, där jag föll handlöst för den här som ni ser på bild. Nu hoppas jag innerligt att den kommer att sitta fint!

tropical-daze

Billabong Tropical Daze, älskar toppen!!!

Jag byte också några ord med Camilla, Mrs Rosa Skrot om Thailandsresan 16-25 mars där jag och Mela coachar. Vi pratade om hur ni som åker på träningsresa är så himla kompetenta. Listor, struktur, projektledning på jobb och hemma, koll på allt. Därför, precis därför vill inte Camilla gå ut med supermycket information och dagsscheman. Uppgiften för deltagarna är att slappna av, träna väl förberedda pass av kompetenta coacher, utformade efter gruppens individers förutsättningar och dagsform. Hon skriver det så bra:

”Jag vet att det brukar vara många frågor kring schema och dagsplanering. Vi brukar vara ganska restrektiva med att gå ut med för mycket info kring vad som kommer att bjudas på nere i Thailand. Det har en anledning och det är för att hjälpa er att slapna av och njuta av att bara bli omhändertagna. Vi vet att ni är högpresterande kvinnor, (vissa av er med små barn) som följer med och ni är väldigt duktiga på att planera och fixa. Men vi vill att ni ska få en paus i det, det är eran tid och ni ska fokusera på att bara ta det lungt och träna. Ladda batterierna helt enkelt. Så om det känns ok, låt oss ta hand om er och följ bara med :). ”

I dagarna är sista chansen att boka på, jag tycker du ska följa med. 

thailand

thailand träningsresa thailand träningsresa thailand

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!