Välkommen till din nya favoritblogg!

Koh Kho Khao, hapla beach – thailand

Koh Kho Khao är en ö en kort färjetur över från Khao Lak, och på Koh Kho Khao ligger Hapla beach, en helt drömmig pärla som ni bara måste besöka om ni åker till Khao Lak-området!

Hapla beach trollbinder redan vid parkeringen. Här möts man av prunkande orkidéer i träden, välordnade rabatter och snäckskal som dekorerar stigen ner mot stranden och restaurangbyggnaderna. I palmerna hänger färgglada hängmattor och inga plastiga parasoller syns till. Vi var många som när vi kom till Hapla beach sa; jag vet inte om jag tänkt eller haft någon inre drömbild om Thailand, men om jag haft så är det här som den blir verklighet! Ska vi titta på hur det var?

hapla beach khokohkhao

khokohkhao-haplabeach-6

khokohkhao-haplabeach-7

Det är nästan så att man kan simma över sundet, men då får man ju inte så lätt med sig beachpackning, så vi tog färjan över. Det finns ingen tidtabell, den går när den är full, på ett ungefär. Thaistyle. Fiskebåtarna ligger i sundet och naturen bjuder på berg och horisont i ombretappning.

khokohkhao-haplabeach-17

khokohkhao-haplabeach-13

khokohkhao-haplabeach-20

khokohkhao-haplabeach-21

khokohkhao-haplabeach-26

khokohkhao-haplabeach-37

khokohkhao-haplabeach-38

khokohkhao-haplabeach-40

fruktshake

khokohkhao-haplabeach-31

Här hängde vi en hel lång dag, från tidig förmiddag till sen eftermiddag. Sörplade fruktshakes, åt god kycklingsoppa/padthai/vegetarisk gryta och hade det allmänt underbart. På eftermiddagen körde jag passet ”beach buddies”med tjejerna från Rosa Skrots träningsresa, som jag ju är här och coachar.
khokohkhaomagi

khokohkhao-haplabeach-42

khokohkhao-haplabeach-43

Vårt samlade omdöme om Hapla beach blir 4,5 av 5, som bara tappar poäng på att här fanns inte så många alternativ på behandling på stranden. Massage och fotscrub etc, som ju är en härlig mellan-baden-sysselsättning på en strand i Thailand.

Koh Kho Khao och Hapla beach. Extremt drömmigt, väldigt estetiskt och himla härligt!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!