Välkommen till din nya favoritblogg!

NYC på valborg

I ett fyrkantigt fint paket från min mamma och pappa som öppnades på julafton låg ett kort, och under kortet ett annat paket. På kortet stod det ”barnpassning i några dygn när du önskar”. Paketet i paketet var sedan från min man. Ett paket med önskemål om gemensamma morgonjoggar och så biljetter till New York.

New York! Jag blev helt tagen och fick mascara på kinderna, en resa till NYC, kan ni tänka er så drömmigt? I dag har vi satt resan, det blir Valborg i New York. Sägas här bör att jag haft ett stort resesug i några år nu och tjatat och tjatat om att ta oss iväg medan mr helst stannat hemma. Nu ska jag få återse New York och han få se det för första gången!

Ikväll tänkte vi boka hotell och om ni har några riktigt bra hotelltips får ni gärna komma med dem, just nu tänker vi att det blir bra att bo runt midtown eftersom det ändå är där vi kommer vara mest och inte heller vill ha för långt upp till Central Park. Vi tänker fräscht, härligt och lyxig känsla. Så ja… det och så kanske restaurangtips och annat härligt!?

brooklyn-bridge-918680_1280

Vad har ni för bästa minnen av NYC, och vad tänker ni att ni absolut måste göra när ni är där?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!