Välkommen till din nya favoritblogg!
skidakning-grundposition

Off to Åre

Ikväll packar jag väskan för att i morgon flyga till Åre för en blixtvisit. Så blixtig att jag inte ens hinner upp till vår lägenhet. Förvisso kanske det säger mer om ett späckat schema än vistelsens längd. En övernattning blir det i alla fall och jag kommer i morgon lägga huvudet på en kudde på Holiday Club. Detta givet att resan är en pressresa med SATS till det nya coola fjällgymet som SATS öppnar på taket av nämnda hotell. Jag glädjer mig mycket åt att åka norrut med ett härligt gäng tjejer som ska med på resan.

På plats ska jag inte bara träna två roliga träningspass utan också göra en djupdyning och nörda ner mig i och kring pjäxor, skidsäsongen står ju för dörren. Mer vad som kommer av det kommer ni se längre fram, när det ligger snö i skidbackarna. Jag har längtat Åre länge nu men ju tagit på mig en gymnastikledarroll för stora E’s gymnastikkgrupp, som är på lördagar, då är det svårt att dra iväg till Åre istället för att bygga hinderbana. Men nu – torsdag och fredag i Åre. Yay!

Årenov-25

lodge life

skidakning-grundposition

Den här känslan i min kropp. I love it! Jag hoppas att du också har något extra roligt som händer de närmsta dagarna, om inte – vad kan du planera in som lyfter dig?

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!