Välkommen till din nya favoritblogg!

Thailand on my mind

Bikini, strandshorts, 3D-utfall. Mango, löpskolning och vit sand. Jag har verkligen Thailand on my mind.

Att åka på träningsresa med Rosa Skrot är att ge sig själv en fantastisk present. En varm kram som säger ” du är värd allt det här härliga”. Det är att ge sin träning en extra energiinjektion och att åka hem med nya kunskaper. Framförallt är det att skapa balans.

thailand1

Det finns en anledning att Camilla skickar mig de här bilderna när jag bad om lite mer bilder från tidigare resor. Thailand med Rosa skrot är njutning, upplevelse och träning med glädje. Olika resor har olika fokus men vår resa den 16-26 mars handlar mycket om balans och kvalité i träning och livet, därför har vi planerat två pass om dagen varav ett av dessa pass är yoga.

Jag har Thailand med mig i bakhuvudet nu i det mesta jag gör. Sätter passplanering och tänker på de som ska åka med.

thailand2

Mina pass kommer bygga starka löpare med stolt hållning. Intervallerna kommer öka deltagarnas syreupptagningsförmåga och föreläsningen om mentala strategier kommer ge dem verktyg att ta fram under en lång tid framöver.

Det känns fint att bara vara coach och låta Rosa Skrot sköta allt runtomkring med bravur.

thailand

Vill du också ha Thailand on your mind, göra en high five efter 3D-utfall och sitta bredvid mig och säga Namaste? Det finns några platser kvar – boka din resa 16-25 mars till Khao Lak med Rosa Skrot här.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!