Välkommen till din nya favoritblogg!
träningsutrustning på träningsresa

Träningsutrustning på resa

Jag ska ju åka till Thailand på träningsresa snart, och jag tänkte lite supersnabbt visa vad jag planerar att packa ner för träningsutrustning i min väska. Dessa grejer på bilden nedan är vad jag redan planerat att packa och som ligger intill väskan i väntan på att resedatumet ska närma sig.

  1. Yogablock. Givet att jag ska på en yogaresa med yoga varje dag tar jag med mitt yogablock. Det kommer hjälpa mig in i positioner och ge fin assistans.
  2. Yogamatta. Jag har en tunn från Lululemon med bra fäste. Det kommer nog bli enormt svettigt så en matta med bra grepp är ett måste och då är det en specifik yogamatta som gäller.
  3. Minibands, tar med minst två stycken, kanske fyra om någon mer vill hänga på och styrketräna på beachen.
  4. Långa gummiband i loop, två motstånd.
  5. Vattenflaska med termosfunktion. Hade med samma flarra från Hydro Flask förra resan, i med kallt vatten och sedan håller det sig kallt trots 30 graders värme på stranden.
  6. Hårband och hårklämma. En klämma med en blomma på blir snyggt vid tofsen och känns thailand!
  7. Bortom bild finns en handduk, det tar jag också med, en typisk slit och släng som får haka på ner på stranden, och så en mindre för att torka svett under yogapass.

träningsutrustning på träningsresa

Andra saker jag skulle kunna ha med är exmepelvis ett hopprep, men jag vill hellre springa och promenera för att få hjärtat att slå snabbare när jag är på vackra platser!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!