Välkommen till din nya favoritblogg!

Cykelutmaningen i maj – uppföljning

Hur gick det då – med den där cykelutmaningen för maj?

Utmaningen löd: 17 pass totalt, utomhus!

Långpass: Pass där jag är ute minst två timmar, 4 st (realistisk målsättning, men kräver planering)

Utfall: 3 långpass fick jag till, i alla fall som kan räknas som långpass enligt den modell jag satte upp. Jag kunde ha räknat dubbelpass på WorkoutÅre som långpass, men hade då å andra sidan inte fått ihop mina sjutton pass – om jag inte räknat dubbelt, vilket jag tyckte var fusk. Ett cykeplass kan väl inte både vara del av ett långpass och ett eget snabbdistanspass. Näe. Tänkte väl det.

Distanspass: Mängdpass som jag behöver för att bygga cykelmuskler, i långsammare eller snabbare takt, i en till två timmar: 8 st (lättast att få till, inte så himla roliga, de kommer nog göras med bebén i cykelvagn)

Utfall: 8 mängdpass. Check. Tack. Bock. Varierade mellan 44 minuter till över 90 minuter. Både med cykelkärra och utan.

Snabbdistans/intervallpass/backpass: 5 st, tar ca en timme (kräver planering, är superskoj och att bebén är med någon annan än mig)

Utfall: Sex stycken pass! Men… två av dem var spinningpass inomhus på WorkoutÅre. Dock himla jobbiga spinningpass, särskilt det ena med fullt mjölksyrepåslag. Några bra backpass att bygga vidare på blev det också.

Juni är igång. Jag behöver långpass. Långpass. Långpass och några till långpass. Semestern kommer med? Just det. Say it with me. Långpass. Och backar med rötter i. Tjoho!

Imorgon vilar vi från cykel i bloggen men på torsdag berättar jag om KUL cykelgrejer som är på G med er läsare i juni och på fredag öppnar vi tävling om TRE cykelvasanplatser. Sa någon tjoho?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!