Välkommen till din nya favoritblogg!

Utmana dina svagheter i maj

Månades utmaning är att ta tag i svagheter som stoppar utveckling och succé. Jag behöver jobba med några grejer, för att få till augusti.

majutmaning

1) Rygg – Mitt värsta och tråkigaste att träna ska jag i maj göra till mitt roligaste. Exakt hur det ska gå till ska jag pyssla lite på, men rodd, drag och chins står på menyn- Och kanske något investerat pt-pass eller så.

2) Core/bäckenbotten. Om jag ska fixa 6 timmar lång multisporttävling och springa snabba milar på maxansträngning behöver jag fortsätta jobba målmedvetet.

3) Sömn. Jag ska gå och lägga mig i tid. Senast klockan 23.

Det är de här tre punkterna som ska ha mitt fokus, även om jag såklart ska träna andra pass så ska detta prioriteras upp och få en massa minuter av kärlek. Av de som redan hakat på har jag sett mera core, lite ben, rygg, fokus, sömn och höfter. Spännande utmaningar! Exakt hur man ska mäta får man välja lite som man vill, men jag ska försöka beta av 15 stycken pass där jag tränat rygg/core med extra kärlek, och om jag fixar att gå och lägga mig före klockan elva 25 av majs dagar anser jag mig ha lyckats med sömnutmaningen.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!