Välkommen till din nya favoritblogg!

Mammautmaningen

Det var så himla roligt med plankanutmaning i procent, att vi ska dra igång en ny tycker jag!

En månad är lång tid för förbättring, nästan lite för lång. Man hinner starta och man hinner ge upp, och man hinner komma på att man ska försöka igen ändå. Livet, pusslet – man kan bli tokig. Det man (jag, du?) hinner är korta intensiva pass. Kvartar och halvtimmar. Låt oss omfamna det! Låt oss bli grymma på det korta och snabba!

Mammautmaningen – 12 februari till 12 mars. Startvärde och stoppvärde. Vi mäter i %.

  • Springa tre kilometer på tid, hur mycket snabbare blev du i %?
  • Armhävningar, på tå. Max vid start, max vid slut. Hur mycket ökning i %?
  • Hur många burpees hinner du på tre minuter? Ökning i %

mammautmaningen

Måste man ha barn? Ja, den här gången måste man faktiskt det. Häng inte läpp för att din bäckenbotten är intakt, tipsa en kompis med en minime istället. Fler roliga grejer för andra kommer!

PRISERNA?! Jag ska, såklart försöka få in något grymt pris till tävlingen, vi får se vad det blir. Jag tänker att det borde bli minst en grensegrare och en toppvinst, det vill säga fyra priser. Och ja, den med tävlingssinne ser direkt att det antagligen är bäst att satsa på det där med armhävningar och burpees. Lättare att öka i kanske? Men se, då har man misstagit sig. För vinsten av hur kul det är att springa och inse att man blir snabb? Obeskrivlig.

Hörde jag ett rungande ja från er därute?! Berätta att ni är med i er egen kanal (blogg, facebook, twitter, instagram) och länka in till startskottet, det vill säga hit, så öser vi på med tips och uppföljning och länkkärlek in absurdum sen!

Startresultat frågar jag om på lördag, i ett eget inlägg! (en bra dag för att springa 3000 meter, right?! och innan dess hinner ni häva och burpeea halvhjärtat, för ett bra utgångsläge). När vi närmar oss slutet pratar vi mer om vem som måste ta fram miniräknaren och få fram vinnarna.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!