Välkommen till din nya favoritblogg!

Plankan i procent, det är VI som tävlar

Nu så. Nu drar jag gränsen med hårdhandskarna på. Nedan har ni listan på alla som är med och deras starttid. Ni kan också se vilka som har en blogg och kan heja fritt på varann! 100 blev dryga 130, men det är ju inte så noga. Huvudsaken är att vi har roligt tillsammans och blir sjukt starka. Notervärt: Min egen tid blev slagen av en tjej som sagt att hon inte fått träna på tio år. Det känns ju som något slags morot. Eller så. utmanar i plankan

Och återigen, det här med tekniken. Ni gör som ni vill, men med fördel behåller ni den teknik ni haft, eftersom ni nu mäts mot den (hej tävlingshuvud). Kanske är min ickeminut ett tecken på ovanligt god teknik? Eller som jag sa på twitter: ”jag är för lång för plankan, det blir så tungt på mitten, och av samma anledning fryser jag alltid om fötterna”.

Den 31 januari vill jag ha in allas nya maxtid i en kommentar på ett separat inlägg jag gör då. Det kommer ha rubriken Min sluttid plankan i procent eller något sådant fiffigt så att ni förstår. Ni gör ju som ni vill förstås, men jag tänker maxa hejvilt lite där på slutet, oavsett om det är den 29:onde, eller 31:a. Den 31:a vill jag ha in tiden – smart då om man anger sitt namn så som jag skrivit det i listan…underlättar extremt mycket för mig, tack och bock. Vid midnatt drar jag gränsen, det går alltså inte att rapportera in i februari. No mercy där. Sedan ska vi åhha, och ahhha och jag ska skapa en fin formel i excel som räknar ut allas procentuella förbättring och alla får ryggdunk och hurra och tio personer får vinna fina priser!

deltagarefinal1deltagarefinal2deltagarefinal3deltagarefinal4

Kör hårt. Plankan i procent!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!