Välkommen till din nya favoritblogg!

Plankan i procent – svagast vinner?

Denna tävling är genomförd och avslutad.

Utmaningarna duggar tätt såhär i nyårstider. Träningsmål, tävlingsmål, utmaningar och fan och hans moster. Ursäkta, jag gillar det väl egentligen, men kan bli trött på att januari blir helt utmaningskidnappad. Det är inget fel på mars eller oktober heller, när det handlar om utmaningar.

Så. Med det sagt så uppmanar jag till en…tada. Utmaning. Hej och hå. Men vet ni, den här utmaningen är lite annorlunda. Den är:

1) Superenkel.

2) Robin Hood-style.

3) Har en massa vinnare!

plankanutmaning uppochhoppa

Utmaningen heter alltså Plankan i procent. Den som förbättrar sin maxtid i plankan mest, från utgångsläget idag 2 januari till slutdatum sista januari vinner. Vi tävlar om att göra plankan längst, men inte i minuter, utan i förhållande från vårt startläge. Vi tävlar alltså i förbättringsprocent!

Ni fattar väl att det här kommer fallera nåt så sjukt mycket om ni inte är ärliga nu? Bra. Då är det varsågod att maxplanka! När du har en tid där på din smartphone när du helt rasat ihop av trötthet och det känns som att du ska gå av på mitten, så sparar du den, lägger ett blogginlägg i din blogg (för det har du antagligen en*), lägger en länk till just det här inlägget och berättar att du är med och vilken tid du startar med. När du gör det får jag en pingning och kommer addera alla deltagare i utmaningen i ett inlägg den 5 januari. Tänk om vi blir asamånga. Vad roligt det vore, värsta långa länklistan. Blogglove!

Under januari kommer jag ge plankpepp likt nedan, och lite andra shoutouts. Det kan också bli lite mitt i utlottningar av fina priser till utmaningsdeltagarna, och så ska jag skrapa ihop en bra vinstpott till sägtopp tio som förbättrar sin maxtid med mest procent! Ja? JA!

plankanprocent

Plankan i procent. Så himla kul med Robin Hood-style va! (tar från de rika, ger till de fattiga. Eh, ja, de svagaste har en riktigt bra chans att vinna! Jag inbillar mig alltså att det är enklare att förbättra sig från typ 30 sekunder till två minuter, än från två minuter till sex minuter. Vi får väl se om min logik håller.)

*Har du ingen blogg. Äsch, kommentera din maxtid du startar med – så får du såklart vara med! Alla ska med.

Nu kommer ni fråga om en massa regler: Får man stå med raka armar? Måste man stå på tå? Kan man planka varje dag hela januari?

Jag svarar: Ja man måste stå på tå. Sedan får man göra som man vill tänker jag. Vissa tycker de klarar längre med raka armar, andra tycker bäst om att stå på underarmarna. Gör som ni vill, men på tå, och fuska nu inte och låtsas bli svintrötta innan ni på riktigt har maxat. Ni tränar så ofta eller hur sällan ni vill. Den 31 januari inrapporterar man sin nya tid, och jag räknar ut allas förbättringsprocent. Plankan i procent börjar nu!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!