Välkommen till din nya favoritblogg!

Bråda dagar innan julkalendern…

Som vanligt, när sidor ska lanseras och appar byggas ska man aldrig säga ”då är det klart”, för då blir det per se inte klart i tid. Men äsch. Jag är nästan klar och det som komma ska är nästan klart och till 1 december ligger en julkalender och väntar på er, i en ny app som är gratis att ladda hem och i vilken, om du vill, kan hänga med mig framåt när du tycker att jag matchar ditt behov.

2019 med mig närmre dig, i coachroll, om du vill

Såhär: Under 2019 kommer jag skapa en del träningsprogram, fokusmånader och speciell support mot nischad träning. I stort heter det challenges, men inte alla kommer ha sådan utformning – i vissa fall mer ”supportgrupp” och i andra, ja, kanske rena utmaningar i att öka sin mobilitet, löpstyrka eller få till den där core-stabiliteten. Men mest gött häng och smart planerad träning. Vill man, kan man välja att gå med i challenges och då köper man dem en och en, bara den eller de man vill ha alltså. De startar när jag säger att de startar  (med jämna mellanrum) och jag är med dig hela tiden. BRA grej! Appen lanseras i de närmsta dagarna och jag är lite stolt (även om det bara är första versionen) för jag har varit med från start med önskemål och användarfunktioner.

Jag bjuder snart in er till en december med fokus att be your best – vara ditt bästa jag, för din skull och FÖR DIG.

Det blir träningen och livet, mjuka påminnelser om det viktiga och här och där tuffa träningspass, men som är lätta att få till då de är korta och effektiva och många kan göras hemma! Det finns gruppchatt och jag kommer att se hur just DU ligger till, peppa och berömma, du kan ställa frågor och jag kan svara.

Sneak peak på hur det kan komma att fokuseras i min julkalender om du hänger med: 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!