Välkommen till din nya favoritblogg!

En vecka i Sofia-livet!

Dagarna! Solen! Livet! Peppen!!! … och alla rekningsturer och all administration och planeringsjobb som gör att jag inte hinner sitta ner och skriva. Jag är mitt inne i den mest intensiva perioden med både genomförande av träningshelger och planerande och släpp av nya höstdatum. Det är intensivt så det förslår, jag gillar det, men ja – det är lite mycket och jag känner att jag inte riktigt räcker till för dig som önskar inlägg med träningspass och kunskap via blogg.

Mitt bästa tips – kom hit istället! Det vill jag väldigt gärna förstås – men absolut jag kommer skriva på bloggen också. Det är bara inte tiden för de där tunga långa inläggen nu. Men följa med, se bilder, ögonblicken ur min vardag, höra hur och vad jag tänker, det både vill och kan jag ge dig!

I onsdags (alltså förra veckan) morse rekade jag och Cecilia Åreskutan, med en hel massa snö kvar. Samling 06.45 en bra bit upp på fjället, där fjällgårdsexpressen har avstigning och där östra leden mot toppen börjar. High life! Vi fick en fin prat-tur och kunde konstatera att det då låg himla mycket snö kvar på toppen, men att skutan var springbar ändå. Yay!

torsdagen förberedde jag det sista inför helgens löparläger trail-fjäll-yin, och så började gästerna droppa in under eftermiddagen. Torsdagen var vilodag, men jag gick nog ändå typ 17000 steg?

I fredags drog vi igång med buller och brak och solen sken och värmen värmde och Blanktjärn glittrade så fantastiskt turkost. Tjejerna sprang snyggt och starkt och jag pratade löpteknik och myste. Jag har sån himla (förtjänad?) tur i hur mina deltagare är, till sin inställning, till sitt sätt, gentemot varandra och mot mig. Njutigt, är vad det är! Efter löpturen tog jag årets första dopp minsann, innan jag grillade halloumi för glatta livet. På kvällen blev det mer träning, löpstyrka, och middag.

lördagen gick-sprang-lunkade vi till Åreskutans topp. Renar och löpare, snö och sol och gräs som på sina ställen var knastertorrt. Så mycket mindre snö på bara några dagar att jag knappt kunde förstå det på nerförslöpningen. Snölöpningen mellan toppen och gondolen är ALLTID en höjdare. Kom till mig juni 2021 och du ska få jubelspringa du med! Eftermiddagen bestod av yin i slalombacke. Ibland, när vädret är bra kör jag den utomhus och det uppstod en så fin känsla med solvarm hud, lätt bris och fågelkvitter som inramning. Flera som tidigare haft svårt för yoga kom fram och sa att det här var himla härligt och så njutbart. Den gåvan, att få ge det och att de sedan berättar om känslan – obetalbart.

I söndags stod Välliste på tur. Ursäkta, jag är så KÄR I VÄLLISTE!!! Är det något fjäll du ska springa i Åre så är det det. Vyn. Blomstren. Den mjuka motförslutningen som faktiskt går att springa! Kär. På eftermiddagen efter lite mer mjuk rörlighetsträning sa jag hejdå till mina gäster. Åh, saknar dem alltid när de åker!

Måndag: Städade ur lägenheterna och hade kidsen hemma då det var planeringsdag, en inte helt lätt ekvation men det gick ju. Besökte också vårfloden, den var fin!

Tisdag: Administrerade. Tränade lite lätt styrka. Skrev ett halvt sommarträningsprogram. Jobbade med nya resor.

Onsdag: SLÄPPTE 2 x 12 deltagarplatser!!!  Och så sprang jag intervaller i värmen. Intervaller som bygger hårdhet och fart och idag är mina fötter ömma och jag blev så trött och illamående igår att nerjoggen inte ens hände utan den blev en promenad. Så kan det gå.

Outdoor Boost Yoga, precis när augusti blivit september (4-6/9) – En lugn helg med vandring, reflektion och en massa flowig yoga som grymma Elin Ohm är huvudansvarig för! Kommer bli riktigt drömmigt för de som anmäler sig till den! GÖRT!

Outdoor boost + islandshäst 2-4 oktober! Resan med islandshästarna som jag släppte tidigt i våras (till senare i oktober) har varit slutsåld länge. Jag har velat släppa en till på samma tema och är så glad att jag fick till det. Den har redan börjat bokas på!

Torsdag: Idag har jag redigerat film till Bergans, skriver detta, har en HÖG med admin att göra som kommer få hända i bilen istället, för nu ska vi nämligen snart resa mot midsommar.

Det går för fort, men det är kul!

PHU. och YAY! Glädjen att få vara med, ha massor att göra efter en lugn april. ÅH!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!