Välkommen till din nya favoritblogg!

Inner strength pod (med Uppochhoppa)

Jag är en sådan där pod-nybörjare som förut inte riktigt fattat grejen. Åsa övertygade mig om att lyssna på Värvet på bussen mot stan från skärgården, och efter några avsnitt var jag fast. Pod alltså, vilken grej. Sen kom Joller som jag lyssnat på med behållning, Petras fantastiskt härliga och ambitiösa pod Inner strength. Träningsglädje talks med filosoferande och klurigheter rätt ut i etern. Fantastiskt! Jag älskar att höra rösten bakom, och lyssnar gärna på det spontana, lite oredigerade som kommer fram.

I veckan ringde Petra mig och det vi sa fastnade i hennes inspelning. Vi snackar träningsevent, blogg, pepp och driv. Jag har ingen aning om hur ni kommer tycka att det blev, men jag vet att det var lite nervöst men framförallt väldigt roligt. Och jag kan inte låta bli att tycka att det är helt crazybananas att det nu finns ett helt radioprogram därute, med mig och min röst i, som svamlande försöker prata om det som den här bloggen har utvecklats till. Inner Strength Podcast.

Jag är enormt tacksam, ödmjuk och glad inför det faktum att ni vill hänga här och tillsammans med mig skapa det som sker. Inte bara i den här träningsbloggen, utan i alla sociala kanaler och hos alla mina bloggkollegor.

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!