Välkommen till din nya favoritblogg!

Mister du en så står dig tusen åter

Jag fokuserar på kvalitativ återhämtning för att bli av med förkylning och pigg i huvudet som just nu känns lite trött. Såhär såg det ut igår när jag tog med mig lilla termosen, drog på skaljackan och fick solen i ögonen på strandpromenaden hemma:

När jag suttit en stund i solen och blivit varm i själen tog barnasinnet över. På nedersidan är det tre, kanske fyra, meter till vattenytan… tur att jag har bra balans!

Med block och penna kan jag vara så mycket mer kreativ än framför datorn just nu, våga tänka friare liksom. Just den här strandpromenaden bara ett stenkast från vårt hus kommer jag sakna när flyttlasset går mot Åre.

Det var TUFFT att förlora budgivningen på huset som inte var ett drömhus per se, men som låg på ett riktigt drömläge. Men som sagt i rubriken, mister du en så står dig tusen åter. Jag har i och för sig ännu inte besökt Hemnet-appen men det får väl ge sig med tiden. Hoppet lever min vän, hoppet lever!

Ryggsäck, hoodie och skaljacka från Bergans of Norway, Skor från Viking Footwear , termosen är en liten från Hydroflask och mjuka brallorna är inget träningsplagg alls utan kommer från Vero Moda.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!