Välkommen till din nya favoritblogg!

Siffror

Det finns åtta platser kvar till superhärligt skidläger till riktigt bra pressat pris. Allt du behöver göra är att dyka upp och ha med dig en väska med kläder och några hundralappar för luncher. Resten är ordnat! Klicka för intresse i Blogger Ski Camp i Ramundberget. Vill man kolla på ett ungefär vilka som kommer har jag ordnat ett facebookevent, men det är anmälan via mail som gäller, och jag tror inte att alla anmälda gått med i facebookeventet. Bla, bla, bla, ni fattar. In och läs om skidlägret. Det blir fantastiskt!

Tre är antalet timmar jag spenderade på ett visst outdoormärkes hemsida i går kväll. Förvisso åt jag pepparkaksmuffins och drack glögg också, men det var ändå helt orimligt mycket tid för att fortfarande vara förvirrad kring valmöjligheter. Phu.

Trettio är minuterna jag tränar idag på lunchen. Fem är antalet timmar jag sov i natt och sju plagg borde lämnas på kemtvätt. Antalet regndroppar som fallit det senaste dygnet är oräkneliga och jag är SÅ glad att de medan kväll blev natt förvandlades till frusen form.

Hej torsdag – har du fler siffror att komma med?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!