Välkommen till din nya favoritblogg!

Träningsbloggares sämsta grejer:

*Någon startar en grupp på facebook, tänkt för allmän pepp, småprat, tips i text där och då och kanske möjligheter att träna ihop. Allt är frid och fröjd, men plötsligt går träningsbloggare med. De är så heta på att få ut sina egna ord att de ordnar med autolänk till varje enskilt jäkla blogginlägg de gör, och plötsligt består gruppen av en enda trött länklista som inte gör gott för någon. ”jag tränade bodypump” – men  jag då – det här är ”dagens middag” – tipstipstips här är en länk till ”mina nya skor”. Snälla. Bara SLUTA.

*Att kommentera ”jag hade tänkt att gå men annat kom i vägen” på andras rapporter från PR-grej. I syftet att alla ska förstå att den personen minsann också var inbjuden (läs viktig). (Annat om personerna pratat om att ses och den ena inte dök upp – som förklaring till missad date)

*När folk fotar keso. Keso ser nästan alltid uppkräkt ut.

*Att ha tid att bjuda in andra till egna events och träningsträffar, men aldrig gå när andra bjuder in.

*Referensen till kvarg och funlight som det perfekta välsmakande mellanmålet. Så 2002. Ni vet bättre!
*Videos med taskig kvalité. Det får mig att tänka att den lilla slanten videofyme (är det oftast) betalar är viktigare än ögat och örat som är mottagare. Videos med bra kvalité är kul!

*Foton med tokig vinkel, i spegel, i omklädningsrum.

image

Ja men ni ser ju vad fult!

 1. Hahaha vad jag håller med dig! Är så jäkla trött på FB och den oändliga raden av människor som vill ha uppmärksamhet. Men kan man inte själv härmas man, allt för att synas. ”Titta på mig, titta på mig!” Lite som småbarn. Fast andra läser ju och tittar på de fula bilderna och bekräftar så det förblir en ond cirkel. Ignorera mera, säger jag… och då höjs kvalitén på det som är kvar 🙂 Förhoppningsviss.

 2. Haha! Keson asså… XD Under två års tid har det blivit sammanlagt två spegelbilder,ingen av dom är tagna på ett gym eller i omklädningsrum, så jag kan då inte va värst 😉 Brukar försöka lägga ner kamerabatteri på mat och mina receptistället, och lite roligare motiv 😛

 3. Haha, det var ord och inga visor 🙂

  FB använder jag inte (jag och min sambo är visst de sista på denna jord i den genren) så det kan jag inte uttala mig om, men visst stämmer väl de övriga punkterna. Eller, jag blir aldrig någonsin inbjuden till något heller. Och inte får jag några gratisgrejor. Så vad kan jag egentligen instämma i?!

  Men, jag kan ibland tänka att ”åh, tänk om jag hade en systemkamera och kunde publicera fina bilder redigerade i ett bildbehandlingsprogram…” och sedan slås jag av tanken att, jo, det skulle jag kunna. Om jag inte hade ett annat jobb. Två barn. En sambo. Och ett liv utanför bloggen. För mig är innehållet, orden, det viktigaste, och om jag skulle vara tvungen att göra allt perfekt skulle jag hellre låta bli.

  Men som sagt, jag förstår din poäng och instämmer. Jag vill gärna slippa se duschslangar och ”sanitetsbehållare” i bakgrunden 🙂

 4. Nu fick jag morgonkaffe i näsan, men det var det värt. Så klockrent! Det där med kvarg och funlight är ju så dead on, tänkt att fitnessfolket tror att det är ett bra och hälsosamt mellis. Suck. Sötningsmedel och cancerrisk, sen när blev det nyttigt? Och omklädningsrumsbilden är ju asrolig. Jag är nog skyldig till en och annan hallspegelsbild. =)

 5. Kloka ord, blir nyfiken på vilka grupper du syftar på. Får lite dåligt samvete med att jag inte lägger ner mer tid på att filma och foto, men annars blir det inga övningsvideor alls!
  Gillar dina åsikter om funlight

  1. Jag skriver med glimten i ögat, syftar inte på någon särskild – övningar på video är väl fint i sig, men jag gillar när de är snyggt gjorda! 🙂

 6. Haha åh så kul!
  – Matbilder – det är verkligen inte lätt att få det snyggt! Överlag är det mest frukt och godis som blir snyggt på bild!?

  – Att typ i bloggform rada upp varje pass man genomfört – boooooring. Vad är man rädd för, att läsarna ska tro att man inte tränat bara för att man inte bloggat om ett pass?

  -Kesella funlight… minns för ngt år sen när en bloggare skrev att godaste mellanmålet var att blanda kesella funlight ”det är nästan som glass”… yeah, right!

  -Det enda jag känner igen mig i är videoklipp, har ibland lagt ut korta videosnuttar med halvkass kvalitet, det har varit uppskattat trots kvaliteten 😉

 7. Moahhaha. Vilken snits du har på dina inlägg. Det här var kul.
  Skönt att jag kommer undan med bara en enda sak på listan. Tokiga vinklar i spegel. Som tur är finns det inte många bloggträffar, pr-grejer och event att bli inbjuden till här i innersta glesbygden så där är jag safe. (Fast det är ju oartigt att inte dyka upp om man har bestämt date)
  Heja dig för skojiga inlägg.

 8. Hehe!
  Känner mig förresten väldigt skyldig till dessa omklädningsrumsbilder och håller med att det sällan blir bra. Har bara väldigt svårt (=gör aldrig det) att fota mig i gymet där det finns andra. Och tänker väl att det blir roligare med en dålig bild än ingen bild alls. Men kanske är det ganska många som stör sig på det 😉 Fast jag bjuder på det isf!

 9. Jag gör nog allt det där dagligen, hahaaa tur att min blogg är mitt lilla skötebarn annars hade jag ju vart tvungen stänga ner den omedelbart efter detta 😉

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!