Välkommen till din nya favoritblogg!

Boka Mamma Power – för kraft och energi

Allt det här fokuset på barnet inuti magen när en är gravid. Alla BVC-tider när barnet kommit ut.

Din mammapower får du fixa på egen hand.  Hur ska kroppen läka, vilka knep finns för att bli stark och kommer rumpan någonsin att hitta tillbaka till där den var? Funderingarna är många – men du är inte ensam. Att vara och bli mamma är en fantastisk grej. Men ibland känns föräldraledighet ensamt. Ibland känns det som att den kropp du äger inte riktigt längre är din.
image

Som mamma kan man plötsligt gå på mammaevents – till för att boosta och ge dig ett lyxig break. Magasinglammig flykt från vardagsmakaroner.

Vårt MammaPower är något annat. Ett kunskapstätt, supportande, varmt, mysigt, stöttande och upplyftande tillfälle att fira just dig. Ett event för ditt tempel kroppen. Vi har skapat ett schema för din kropp och ditt sinne, till hjälp både för stunden men också i det långa loppet. Som en varm kram och en väg framåt till oanad harmoni med en hel massa POWER.
image

9 maj. Medley Frescatihallen.
Varmt välkommen med din anmälan!

Katarina Mammamage kommer!
Lovisa Lofsan Sandström kommer!
Elisabeth Kulenstierna kommer!
Jag kommer och föreläser om mammapower i vardagspusslet.

(Eventet passar både för dig som är gravid och dig som har barn. Det är inte anpassat för att ha med bebisar på passen men de är varmt välkomna i pauserna!)

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!