Välkommen till din nya favoritblogg!

Sportbh för amning (med rabattkod!)

Nu är den äntligen här, Boobs fast food sportbh, en sportbh för amning!

En sportbh för amning i fukttransporterande funktionsmaterial med dubbla lager supportande tyg fram, vadderade axlar, brottarrygg för full rörlighet och enhandsknäppning nära axlarna låter ju nästan för bra för att vara sant. Men hörni, nu finns den! Sporbhn med amingsfunktion är äntligen här och som vi har väntat och längtat! Boob design är tillverkaren och namnet är  Fast food sportbh.

amningsbh sportbh

I somras produktutvecklingsammade jag i sportbhn när jag vandrade uppför Åreskutan. Sedan dess har minidetaljer tillkommit (kompisarna på Boob design lämnar verkligen inget åt slumpen!) och idag höll jag och Mela i lanseringsevent för utvalda deltagare på Rosa skrot.

Det är verkligen något att fira, att sportiga tjejer som ammar nu kan göra det med en sportbh som sitter bra. Som går att amma enkelt i, och som därmed förenklar livet avsevärt. Inga mer försök att få på sig/av sig svettig sportbh för att testa att amma. Ingen mer hård resår upphasad mot hakan för att komma åt. Inga fler svettiga aktiviteter i bomullsbh! (hörde jag hurra?!)

Självklart ordnade jag fram en rabattkod så att alla gravida eller ammande tjejer i Team uppochhoppa kan utrusta sig med det bästa: Rabattkoden BOOB-SPORTSBRAEVENT ger er 15% rabatt på ett helt köp i Boobs webshop (ej reavaror) mellan 17 mars-31 mars 2015. 

(Såhär fyller du i koden: I högra hörnet under totalsumman finns en liten text:”har du en unik rabattkod?”, klicka på den – då kommer en ruta fram där du kan fylla i koden BOOB-SPORTSBRAEVENT)

Om jag var ni skulle jag kombinera sportbhn med Boobs långärmade hoodie med fleecefoder fram, helt gudomligt skön!

sportbh amning

16032015-DSC07750 16032015-DSC07762

Kände ni igen Sofi? Hon och hennes Jo är med i första avsnittet av ”Vi ska bli föräldrar” som går på svtflow just nu!

amningsbh sportbh

boob sportbh amningsportbh amning

Tack Mia (grundare och uppfinnerskan bakom den enkla men genialiska boob-lösningen för amningsplagg) för att du skapat den sportbh för amning som jag och andra aktiva kvinnor verkligen efterlyst, och tack för det roliga samarbetet i att visa upp fast food sportbh för mina och andra bloggläsare!

Hörni, in och shoppa den med rabatt nu, till dig eller till en bästis/syrra/sambo!  Bebisen kan få något litet, sätt mamman i prioritet!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!