Välkommen till din nya favoritblogg!

Dagens!

Måndag! Det här är en intensiv vecka för mig så vi kickar av måndagen med en lista. Tycker listor är rätt kul att läsa hos andra faktiskt, man får en snabb överblick av vad som är på g och hur känslan hos personen är.

Gjort:  Nästan planerat klart menyn, skrivit ut alla recepten och fört ihop  till en diger inköpslista till helgens event. Lite att hålla ihop! Bliuvit hungrig på kuppen.

lunch pa fem minuter

Ska:  Värma soppa, stoppa i mattermos och träffa Lisa för en vandringstur med lunch i Stendalen.

Vill: Ha en enstaka timme till här och där denna veckan – och att visionerna blir verklighet. Work it!

Behöver: Komma ihåg att mikropausa. Ett nytt extra batteri till min kamera och ett nytt stativ (har haft båda. Har glömt båda på locations och de har försvunnit. Dyrt att ha haft utmattad hjärna.)

ulladalen september

Mår: Bra! Jag är glad! Väljer bra. Prioriterar bra!

Tränat: Inte ännu, ska köra igenom mobilitet och yoga ikväll och vandra strax. Lagom!

Ätit: Frukost, hittills. Jordgubbsyoghurt med mysli, en macka lingongrova med kyckling på, astaxin och järntablett, druckit nocco cola (istället för kaffe) om du var nyfiken.

Längtar: Fjällvidd och imoviekunskap. Det senare är bara att traggla sig fram. Jag pluggar ju video och har en inlämning i slutet på veckan som jag måste bli klar med innan torsdag, då jag ju är 100% på löparläger! Löparläger längtar jag också. Älskar att se grupperna jag har utvecklas och ha kul ihop!

Utmaning: Min man är i Sthlm tills på onsdag…. 100% barn och 100% mycket jobb kräver 100% ta hand om mig och prioritering. Så nu: FJÄLLTID!

Tacksam: Varje dag. För ALLT.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!