Välkommen till din nya favoritblogg!

En toffel till jul

Annonssamarbete med Viking Footwear

Morgon. Jag vaknar av att mobiltelefonen skräller i hallen. Sedan i somras bor den där nattetid, inte i sovrummet, inte längre. Jag mornar mig, sticker sedan ner tårna i mina varmröda tofflor från Viking, tassar ut till vardagsrummet och griper en morgonrock i farten. Ofta kalla 18 grader i innetemperatur om morgonen, särskilt om det är hiskeligt kallt ute. Nakna fötter på kalla golv, det undviker man om man kan. 

 Om jag har tur har A redan tänt en brasa och då hinner jag gå ett varv, tända upp mysig belysning och göra klart för frukost innan det blir full morgonrush, annars är brasan det första jag fixar. Så går morgonen, med tofflor på, som tas av först i hallen när vi rusar iväg med mössor och overaller och tumvantar. Lugnet sänker sig igen medan brasan sakta glöder ut.  

 

Eftermiddag. Jag landar på hemmakontoret efter utomhuskul. Kallt klinkergolv och frusna tår. Nya vedträn, dagens andra brasa sprakar snart. Det är nu, om jag tänker rätt och väljer bra, som jag tar jag mig en stund i soffan. Lägger upp benen och pausar. Låter den förra aktiviteten klinga av och landa ner innan jag börjar nästa. Med lussebulle och stigande värme, en kopp te eller glögg. I den bästa av världar, i alla fall. Eller så landar jag vid datorn nästan direkt. Oavsett. Mina varmröda tofflor på. 

Vad ger man någon man tycker om?

Kanske ett par varmröda ulltofflor att hitta stunder av lugn tillsammans med. 

Beställer du nu hinner de nog hem till dig till jul, lagret finns i Göteborg och de jobbar för hårdtryck, mina kompisar på Viking Footwear.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!