Välkommen till din nya favoritblogg!

Fredagsfjäll

Jag startade fredagen med att ta med mig Anna och Milla, som är här för Yoga mountain festival som börjar ikväll, på en tur till fjälls. Inte mer spännande än Totthummeln runt, men en himla fin tur och särskilt i sol och klarblå himmel. 

Efter att jag hämntat tjejerna nere på Holiday parkerade jag hemma i Sadeln och vi gick uppför runt Totthummeln, ivrigt pratandes om livet, jobbet, härligheten att vara precis just här.  Varm choklad i termos var med i ryggan och efter att vi tagit oss upp på toppen blev det paus med gott att dricka och utsikt att linda runt själen. 

Nu packar jag ihop datorn, går på föreläsning om mindfullness och sedan en yogaklass som heter East – West flow, och så ska jag kramas med andra kompisar som kommit hit till Åre för yogafestival. En yogafestival som jag bara just ser inledningen till, själv ska jag gymnastikledarutbilda mig i helgen.

Om du inte får till något fredagsfjäll så hoppas jag att du kanske få till en helgbacke, eller ett fredagsfyspass, det är himla fint det med!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!