Välkommen till din nya favoritblogg!

Konferens med träning och bad

När en jobbar med träning och hälsa och att arrangera träningsevent passar det också väldigt bra att förlägga en konferens så att den innehåller både träning, bad och mötestid. Nu ska ni få hänga med till Medley Tyresö, Tyresö aquaarena, där vi körde halvdagskonferens på uppdrag av just Medley! Medley är träningsanläggningarna där du alltid kan bada, simma, träna gruppträning eller gymma på samma träningskort.

konferens med träning

En konferensdag brukar innehålla mycket stillasittande. Vi jobbar inte alls så. Efter morgonmöte med grovplanering av höstens projekt tog vi sikte på Medleys gym. I det ljusa och välutrustade gymet på våning två satte vi samman ett kul träningspass, ett pass som innehöll roligheter som snakerope, medicinboll, kettlebell och trx!

Eftersom passet blev så grymt bra kommer det här nedan. Ni borde verkligen testa det här passet, kanske på konferens, eller en helt vanlig onsdag, som idag! Sex övningar i rad, 45 sekunder aktivitet följt av 15 vila/förflyttning i rad. En minuts vila mellan varven och det här gör ni tre gånger. Avslutningsvis kör ni ett varv med ”fullt ös” i 20 sekunder per station!

konferens träning

Med energi på topp fortsatte vi ner i badet (alltid duscha först) för en stunds avslappning och lek. Konferens med dyk och vattenrutschkana hör kanske inte till vanligheterna, men varför inte? Att busa runt en stund satte igång kreativiteten på oss båda och det efterföljande strategi och innehållsplanerandet under eftermiddagen gick lätt och smidigt.

medleydag-7
medleydag-9

medleydag-8

medleydag-10

Ett avslutande dopp i bubbelpoolen innan vi gick in i rollerna som VD/CFO och Säljansvarig/Creative manager igen.

Totalt hann vi med två jobbsittningar om en dryg timme, ett träningspass och ett bad under vår halvdagskonferens på Medley. Vi fick massor gjort och lämnade Tyresö med en klar bild över vad vi vill uppnå under hösten och hur vi ska ta oss dit. Den här konferensen kan ni som läser ha olika svårt att återskapa i jobbet ( och alla vill inte bada med sina kollegor ) men som en halvdag med ett kompisgäng eller med familjen skulle det gå enkelt och då hinner ni fika och mysa desto mer!

På bilderna syns inte det lilla äventyrsbadet eller varmvattensbassängen där barnen trivs toppen. Att samla ett gäng för träning och bad i kombination är ett energigivande sätt att umgås, oavsett konferens och arbetstid eller ledig söndag. I Medleys medlemskapför träning ingår alltid gym, gruppträning och bad! (det finns också rena badkort)

Konferensen med träning och bad gjordes som ett samarbete med Medley, vi hoppas det inspirerar!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!