Välkommen till din nya favoritblogg!

Hemma efter en fantastisk Årevecka

Jag har landat hemma i Stockholm igen efter en intensiv vecka i Åre och Östersund. Att landa hemma är dubbelt, för varje gång jag lämnar Åre är det som att det tar mer emot. Min själ sjunger där och tankarna är klarare. Jag har på riktigt tjutit glädjetjut i bilen när jag följt serpentinvägen ner till lägenheten och dragit långa djupa andetag med tårar i ögonen, så glad att ha en liten del av hemma där.

Sommarkurs i bloggande på Birka folkhögskola

Förra veckan var intensiv. Jag har utbildat en hel sommarkurs i bloggande och haft så roliga och givande dagar – och träffat en fantastisk grupp med människor med skrivlust och erfarenheter som de tänkt dela. Inte mindre än 11 nya bloggar kom till under förra veckan på Birka Folkhögskola strax utanför Östersund! Birka Folkhögskola ligger fantastiskt vackert mer utsikt ner mot Storsjön, stämningen där är hjärtlig och inkluderingen stor. Att gå på folkhögskola är något speciellt. Du vet om du vet. Om du inte vet kan jag rekommendera en sommarkurs som provsmak! Jag hoppas så att bloggkursen kommer åter nästa sommar och att jag får hålla i den igen!

Vi pratade om allt ifrån grundarbetet när man startar en blogg – var lusten att skriva finns, hur man kan bestämma sig för vilket/vilka ämnen man vill skriva om till att döpa bloggen, därefter att komma igång med ett bloggverktyg eller på egen adress, hur man gör rent praktiskt och sedan hur man håller liv i bloggen, berättar med bild och hittar andra att följa och får läsare till sin blogg!

Länkkärlek till mina nya bloggkompisar med en öppen blogg:

Foto ÅEC: Jakob Edholm

…Och Åre extreme challenge

Veckan avslutades med strålande sol, högsommarvärme och en helt lyckad Åre Extreme Challenge. Ni som följt mig på instagram vet allt om hur det gick och inom kort publicerar jag en race report precis som vanligt. Nu ska jag ta tag i jobbadministration, tvätta leriga mtb-skor, planera sommarträningspass att ge till ER och kicka igång sista veckan på jobbet innan semestern.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!