Välkommen till din nya favoritblogg!

Midsommar i Åre – recoverystyle

I natt 02.20 ankom vi Åre. Det var så ljust så att jag vet inte om ni förstår? Ni som tycker att det är ljust om kvällarna och nätterna, men bor säg, söder om Gävle, ni anar inte hur mycket ljusare det faktiskt är här uppe! Som det var eftermiddag. Jag fick sjukt fin energi av det! Vi kom fram sent, massor senare än tänkt och beräknat, men lättade.

Tack till svensk sjukvård, fungerar himla bra ändå!

Inte för att det var särskilt dramatiskt, utan för att det helt enkelt var det absolut smartaste att göra, så hade vi ett stopp på akuten på Gävle sjukhus på vägen upp. Vår stora E fick snabbt hög feber och vi anade att det var uvi, som vi behandlat för alldeles nyligen. För att få ut antibiotika snabbt och slippa ha en tjej hemma med 41 graders feber och söka vård på självaste midsommarafton  (vad vi skämdes första gången hon fick uvi, hemma med superhög feber i tre dagar, vi trodde det var lite vanlig influensa/feber bara) blev det alltså ett sjukhusstopp. Just givet historiken ville vi verkligen få ett prov taget och vi hann precis få läkartid och recept uttaget innan apoteken stängde. Kostnad, noll kronor – alltså man måste ju gilla svensk sjukvård!

Midsommar i Åre – i sakta mak – men snart så!

Idag har vi således såsat omkring i 500 nyanser av grönt i Åre, ganska trötta men glada att vara på plats. Vi har suttit på picknickfilt vid Fröå Gruva, beundrat dragspelsfantast, ätit sill och potatis och jag tog en eftermiddagsslummer på balkongen medan solen värmde. Vi går lite på lågvarv och återhämtar oss alla fyra, men ikväll, då minsann ska jag cykla sista tredjedelen av Åre Extreme Challengebanan. Jag har ett litet experiment i görningen som ni ska få hänga med på!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!