Välkommen till din nya favoritblogg!

Saker jag vill säga dig

Du är viktig. Fyll på med människor som du kan skratta med. Drick vatten. Lyssna på musik igen, läs böcker, om du tappat bort det. Låt din träning vara prioriterad kvalitetstid med en vän. Våga testa något nytt, vi växer av att lära. Känn mjuk skogsstig under fötterna. Helst varje dag. Ta din längtan på allvar. Ta på dig de kläder i din garderob som gör dig glad och får dig att känna dig stark, trygg och snygg. Ät mat, lagom mycket, mest grönsaker.

Hälsa är ögonglitter, en varm kram och känsla av sammanhang. Hälsa är att krypa på knä och få fram lego biten under soffan och leka häst 15 varv, eller 27 utan att bli trött. Att veta att du står pall. Hälsa är färgglad mat och pulshöjning mest varje dag och en skrattgrop som kommer fram. Fredagsfys eller torsdagsspinning är grädden på moset.

Välj din chef noga. Bestäm dig för att du är en person som alltid tar trapporna. Du har makten i ditt liv och ta in det på riktigt. Dansa! Låt bli att kommentera andras utseende, fokusera på något annat. Våga be om hjälp och fråga ibland om du kan hjälpa där du tror att du kan göra skillnad. Åk skidor och känn vindens sus. Sömn är essentiellt.

Du är viktig. Ta hand om dig.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!