Välkommen till din nya favoritblogg!

löparläger för tjejer 2016

I juni i år arrangerade vi Springande tjejers löparläger och vi hade så himla roligt! Under en helg drillade jag och Mela gänget i löpskolningsövningar, intervallstegar och löpstyrka och många av tjejerna fick aha-upplevelser och en stor nytändning till sin löpning. Drömbra! Något som är uppskattat och kul och som efterfrågas gör vi såklart gärna igen, därför är springande tjejers löparläger för tjejer våren 2016 planerat. Löparlägret blir den 14-15 maj på Lillsveds folkhögskola utanför Stockholm, dit det enkelt går att åka buss från Slussen. Här är länk till evenemanget och hur man anmäler sig!

Om du inte är medlem i gruppen springande tjejer på facebook men är en tjej som gillar att springa kan jag tipsa om den, superhärlig grupp fylld med pepp och boost. If you run, you are a runner. Ung som gammal, van som ny, alla springande tjejer är välkomna och är du med i gruppen kan du åka på löparläger. Yay, det vore roligt, roligt, roligt att få utveckla din löpning tillsammans!

Bara för tjejer? Ja, det här är ett löparläger för tjejer, men för alla tjejer som gillar löpning och som springer. För att de vill ha det så, helt enkelt.

springandetjejergettogether-42

springandetjejergettogether-39

springandetjejergettogether-36

springandetjejergettogether-35

springandetjejergettogether-33

springandetjejergettogether-28

springandetjejergettogether-21

Bilder från förra årets löparläger för tjejer som var förlagt till Vilsta friluftsområde i Eskilstuna. Kom med 2016!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!