Välkommen till din nya favoritblogg!

Lugn löparhelg med boost!

I helgen som gick hade jag lugnt löparläger och idag är det fredag och nästa gäng drar igång! Jag lägger mer tid på att vara fysisk i planering än digital i att visa upp hur härligt vi har…i alla fall i bloggform. På instagram är det enkelt att följa med i realtid!

Det var en boost i all fall, helgen som var, ett fint gäng kvinnor som tog ett rejält tag och hade avsatt en helg för lugn löpning, utveckling, återhämtning i fjällmiljö och nya rekord! Allt det går faktiskt att göra samtidigt – med koll på helheten.

Jag får så fantastiska ord och meddelanden efter dessa helger. Att det var bättre än de hoppats, att de kan och vågar lita på. Att de tar med sig erfarenheter, ny kunskap, att de hade det fantastiskt bra. Sådant som jag knappt kan skriva utan att rodna, men ändå försöker att verkligen ta in. Tillsammans skapade vi det. Så magiskt himla fint. Här är några av bilderna! Totalt tog jag över 200 och de ligger i ett facebook-album förstås, för deltagarna att fritt ladda ner. Jag kör mobilfritt på fjället, för att kunna ta in att de faktiskt är där precis just då.

Återigen fick jag äran att vara en födelsedagspresent. Eftersom det var födelsedag behövde vi fira lite extra, så det blev tomtebloss i desserten, bubblet var redan planerat. Det ska man ha när man sprungit rekord för säsongen och totalt rekord i tre dagar i rad. 12+12+8 km blir mastigt om man inte riktigt är på den träningsvolymen, men alla klarade det toppenbra!

Vattennivåerna är och var skyhöga, hela Åres strandpromenad ligger under vatten och ibland försvann stigarna på ännu fler ställen än det jag rekat några dagar innan. Det blev lite skogsäventyr! Sista dagen tog vi Totthummelns topp och lite knasigt är det ju, att några fick springa i snö första gången 2020 den 6 juni. Bjussigt av Åre!

Det var en underbar helg, en helhärlig grupp och jag blir varm i hjärtat när jag tänker på dem var och en. En ynnest, detta. Så fint och så stort att en löparhelg kan göra en höjdpunkt en vår som inte alls blivit som tänkt för de flesta.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!