Välkommen till din nya favoritblogg!

Åreturen – nytt mountainbikelopp i Åre

Om jag var i Åre eller i närheten av Åre hade jag garanterat cyklat Åreturen på lördag. Nu är jag inte det, men kan sista-minuten-tipsa er som kanske är i närheten att vara med om detta premiärlopp! Äntligen finns ett mountainbikelopp i Årebygden, och inte vilket som helst. Arrangörerna har verkligen gjort sitt yttersta för att skapa ett fint evenemang, bara en sådan sak som att det finns barnpassning för par som skulle vilja cykla tillsammans ger mig en liten lyckotår i ögonvrån.

Korta grymma fakta om Åreturen: 

5 mil mountainbikelopp i Åre med omnejd, kör i tävlings eller motionsklass, pris 595 kr, då ingår middag när du kommit i mål. Ett härligt och hyfsat krävande mountainbikelopp i Åres fantastiskt vackra natur!  På lördag gäller det alltså, du hinner inte ens bli nervös om du anmäler dig nu! 

Det händer mycket om sommaren i Åre nu och det är roligt att kunna tipsa om det eftersom jag verkligen gillar människorna där, som i många fall har två eller tre olika jobb, knutna till säsong och som lever av att säsongerna knyts ihop!

åreextremechallenge2015-16

 

Men jag är inte anmäld. Nej, jag är i Småland nästa vecka och myser långa mjölksyreintervaller inför cykelvasan, bygger ny brygga, trär smultron på strå och umgås semesteraktigt. Det blir också kul, men nästa år hoppas jag kunna trampa i Åre också.

Tanken är att loppet ska komma åter och bli en härlig cykelfest. Jag tror att tävlingen kommer vara superkul, ta chansen att vara med på premiären!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!