Välkommen till din nya favoritblogg!

Min bästa köplunchlåda just nu

Tänk att varje dag ska det ätas lunch!? Ibland kan jag bli så trött på att hela tiden planera och köpa det som ska ätas och hur snabbt både pengarna och tiden rinner iväg med lunch på restaurang. Vi prioriterar hellre att få till två middagar att äta av det vi lagar på kvällen, än lunchlåda till oss vuxna dagen efter, så det här lunchvalet blir påtagligt nästan varje dag.

Jag försöker gärna göra mer på lunchen än att bara käka, ta mig ut en sväng eller träna, eller effektivisera så jag kan stänga jobbet tidigare på eftermiddagen. Jag vill helt enkelt att det ska gå fort, det får gärna vara prisvärt och det är viktigt för mig att äta goda grejer. Senaste månaderna har jag hittat en ny köplunch som jag vill tipsa dig om, om du kört fast i samma köpeluncher och är mottaglig för inspiration!

Såhär ser den ut, min nya favorit!

Här pimpad med koriander och intagen på en solig balkong med utsikt över Åreskutan och med ett tillägg av rullmacka med hemmagjord hoummus. De två extra grejerna och utsikten ger förstås en klass till, men redan som den är är den här en supersoppa. Den heter Superlunch, kommer från Paulun, och innehåller butternutpumpa, kokosmjölk, masalakryddor, linser, blomkål, halloumi (som blir mjuk och lite gräddig i konsistensen när den värms i soppan, inte så salt och seghård som den kan bli av att ha varit stekt och sedan värmas dagen därpå – viktig notis!) och är helt enkelt skitgod för ca femtiolappen!

Nu är lunchen intagen, alldeles för sent, eftersom jag ägnat förmiddagen åt att leta efter mitt visakort och mitt körkort som ligger någonstans, i någon jacka jag förträngt att jag haft på mig sedan i fredags, eller i värsta fall i någon skidbacke jag åkte i i måndags. Lagom tills jag gett upp och spärrar dem kommer de väl fram, så just nu chillar jag lite och avvaktar. Sjukt frustrerande är det dock. Lunchfrågan löste sig dock fint idag, man får vara glad för det!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!