Välkommen till din nya favoritblogg!

Mera vego!

Bästaste Lisa – på nätet känd för sin roliga och härliga blogg Onekligen, är inte bara barnboks- och ungdomsboksförfattare. Hon är vegetarian också, är kär i brädgolv, Gnestabo och nu även kokboksförfattare! Allt Lisa rör vid blir till guld, och därför vågar jag rekommendera den här fina vegoboken fastän jag själv inte hunnit köpa den ännu.

meravego2

Men det ska jag förstås, och det passar onekligen (he, he) väldigt bra eftersom vi bestämt oss för att äta mera vego. Extra mycket gillar jag att de inte gjort recepten med några ”köttsubstitut” som quorn eller liknande eftersom jag råkar vara allergisk* mot just quorn. Så, det var dagens tips och matinspo. Mera Vego, där har ni det! Alla bilderna har jag snott från Lisa, utan att fråga, men jag är övertygad om att det är helt ok eftersom vi är internetkompisar och hon vill att fler ska få se hur grym den här boken blev!

meravego

* Det är tydligen inte helt ovanligt att vara allergisk mot quorn. Allergin visade sig genom att jag helt enkelt fick samma symptom som man får av matförgiftning, inte att rekommendera ihop med tunnelbaneåkning eller vistelse på allmän plats.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!