Välkommen till din nya favoritblogg!

Skiva avokado

Ni vet ju att jag älskar avokado, what’s not to like i krämigt och näringsrik grön fruktgrönsak. Att skiva avokado kan göras på två sätt och jag visar här på bild det allra smartaste och enklaste sättet att skiva avokado riktigt fint.

Du behöver avokado, kniv och äggskivare (i mitt kök omdöpt till skivarmojäng).

Halvera avokadon, ta ur kärnan på ett säkert sätt*, gröp ur med sked och placera avokadohalvan i skärmojängen. Skiva och servera!
avokadomacka-19

avokadomacka-21

skiva avoado

Ett annat väldigt fint sätt att skapa godare avokado har jag berättat om, eller tio goda avokadotips om hur den äts och med vilka smakkompisar den trivs. En avokadomacka som är amazing. Åh. Och som avslutning en favoritefterrätt som är raw-food. Gudomligt god är vad den är, även om inte avokadon behöver skivas utan bara ska ner i mixern. Raw key lime chlorella pie. 

*Ett säkert sätt är inte att hålla avokadon i handen och hugga med kniven i kärnan. Inte heller att lägga avokadon på skärbrädan och hugga med kniven i kärnan. De slinter, de hala rackarna, och av alla läkare i min bekantskapskrets så vet jag med säkerhet att köksknivar och avokado är överrepresenterade i statistiken. Låt bli, bara. Gröp ur kärnan med en sked, du har den ju ändå framme för nästa moment, eller hur!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!