Välkommen till din nya favoritblogg!

Återhämtning medelst rörelse – Outdoorboost 17-19 maj

Vad tror ni, blir det en videkreatör av mig så småningom? Äsch. Jag ville försöka fånga en slags känsla av vad Outdoor Boost ska vara för en helg. För om jag tolkar allting rätt så verkar många lite sugna och intresserade, men tvekar ändå?

Det här är outdoor Boost:

  • Att vara och vistas i fjällmiljö, många timmar utomhus varje dag och i rörelse. I liten grupp där allt handlar om att bara göra. Där någon (jag!) redan tänkt ut vart vi ska, varför vi ska gå där, när och hur och vad vi ska äta.
  • Att få fästa blicken långt borta medan pulsen stegras, men inte känna trötthet för att omgivningen tar allt fokus.
  • Träna i nya rörelsemönster och stärka kroppen, med hjälp av en enegagerad tränare i liten grupp. Vila och reflektera däremellan.
  • Stänga av sociala medier, fokusera inåt och vara i nuet. (inget krav, men en rekommendation)
  • Äta god mat, lagad med omsorg. Dricka gott till, dela det som känns som att det vill sägas.
  • Åka hem med massor av energi, med redskap och målbilder för hur du kan fortsätta må och känna dig så.

Susannas ord om Outdoor Boost:

Outdoorboost bjöd på en helg med fjälluft där pausknappen var nedtryckt från start till slut. Ett perfekt upplägg med träning, natur, samt god mat och dryck – iklädd underställ. Lämnade helgen med ett stort leende, ny energi och tacksamhet. Sofia välkomnade med värme och inspiration. Deltagarna bjöd på sig själva och skrattkontot fick en härlig påfyllning. Det här gör jag gärna om!

 

Jag vill tro att våra svenska fjäll ska kunna erbjuda minst lika mycket som en träningsresort dit man flugit. Jag hör att många vill UT men inte vet hur. Jag SER att många springer för fort och vill hjälpa till att skapa återhämtning medelst rörelse. Ett lugn inombords. En styrka i mitten. En säkerhet i valen.

Läs mer och boka Outdoorboost!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!