Välkommen till din nya favoritblogg!

Sedan sist

Sedan sist har jag suttit två heldagar på min utbildning inom video. Jag är verkligen inte van att sitta ner hela dagar på låst sätt och det kryper nu i benen. Ikväll blir det löpning! Jag har genomfört två fulla veckor av mitt fyra veckors löpupptaktsprogram jag satt mig själv på och känslan är stegrande härlig! Nu börjar programmet om och det är bara att köra på.

På utbildningssidan har vi snart haft alla platsträffar och nu ska jag ut på praktik i åtta veckor, en praktik som jag gör hos Åre-baserade The Kollektive.  Inte varje dag, men många dagar kommer jag hänga med detta härliga och ybertalangfulla gäng. Känslan; det blir episkt och jag hoppas på att lära mig massor.

Carving clinics och Pinterestdrömmar

I måndags genomförde jag en carving clinic med 10 tjejer. SÅ roligt! Jag fick lära dem att gå från mer tevksamma sladdsvängar till mer eller mindre cleana skärande carvingsvängar, detta under loppet av en förmiddag. På fredag gör jag om det igen! Jag hade förhoppningar att det skulle locka och är så GLAD att det bokats på. 450 kronor för en hel förmiddag med coachning är billigt men det mesta med skidåkning och skidsemester är från början dyrt så jag är glad att få fulla grupper.

På kvällarna sitter jag och A och pinnar husbilder på pinterest. Planlösningar, inspirationsbilder, inredning och detaljer. Det här med att leta hus i Åre är ett helt stillastående projekt eftersom det inte finns några hus att köpa, i princip. Vi lutar nu alltmer mot att bygga och räds hela grejen, men försöker ta ett steg i taget och just nu noga tänka hur vi vill och vad och varför och vad som passar in i omgivning på tänkt tomt. Jag har flera nätter i rad drömt konstiga drömmar om planlösningar och träslag så kanske är det dags för en paus?

 

Ikväll, efter löpning, blir det hamburgare på vegansk formbar färs, något jag upptäckte sent i höstas och numera hellre använder än köttfärs då hamburgarna blir supersaftiga, håller ihop jättebra och smakar suveränt! Varsågod för matinspo!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!