Nytt år, ny webb! (utveckling pågår)
Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Längdskidor med chokladstopp

Vackert väder en söndag strax efter lunch i senjanuari. Utflyktssug i magen och nyvallade längdskidor i förrådet gjorde att valet blev enkelt. Klart vi kör längdutflykt med chokladstopp!

Från beslut till genomförande ska det vara kort och gå lätt, det är nyckeln för mig och oss att faktiskt komma ut så mycket som vi gör. Allt från att alla utflyktsgrejer har sin egen låda till att ryggsäcken hänger redo i hallen. E är sin mammas dotter och valde att dokumentera fika före avfärd.

Egentid med en positiv och påhittig tjej som älskar längdskidåkning. Då kan man hitta nya vägar och låta äventyret vara målet. Björnens skidspår har alternativ start, en kuperad historia längs elljusspåret eller plattare över myren. Vi valde att mjukstarta och fick snart upp värmen.

Snön, sträv och glittrande. Gran och fjällbjörk aldrig så vacker som när den är snöklädd. Tystnaden, slående.

Efter några kilomter pausade vi för den obligatoriska chokladen och var som ett utropstecken av glädje för alla som åkte förbi. Samtliga drog på smilbanden och verkade gilla vår utflykt lika mycket som vi själva njöt av den.

E har grönbruna ögon som kan glittra i guld och jacka, byxa och tumvante från, annonslänk: Bergans kollektion Ruffen (just nu 25% rabatt på jackan!). Jag klädde mig i min favoritskaljacka Slingsby, en trelagers skaljacka gjord för högpulsaktivitet. Mina längdhandskar är från Hestra. 

Sista kilometern hem avslutas med en backe som fått fler att skaka i knäna. Eftersom båda tyckte det var så kul att åka utför tog vi några backar till av bara farten, och inte gjorde det något heller att ljuset föll så fint?

Med rosiga kinder och varm choklad i magen kunde vi sedan hålla söndageftermiddag, hämta upp resten av familjen som åkt alpint istället. Vi begav oss iväg på ett helt annat slags äventyr, av en helt annan karaktär. Om det blir något mer av det mötet det får framtiden utvisa!

  1. Jag gillar den nya sidan men saknar en funktion för att läsa alla de senaste inläggen på rad, jag förstår liksom inte riktigt hur jag ska klicka för att få se inlägget innan när jag läser det här?

    Känns extra viktigt nu med ny sida som jag ibland ”glömmer” att läsa av ren ovana, jag vill ju inte tappa bort dog bara för att du flyttat. 🙂

    1. Hej Hanna! Så bra kommentar! Detta nya tema erbjuder många fördelar, exempelvis, när du går in på ett inlägg kategoriserat löpning, kommer alla inlägg i den kategorin att laddas i ordning under med sk ”infinite scroll” – mer av samma till den som läser! Men som du påpekar här blir det lite tokigt på senaste inläggen, jag har därför lagt till ”föregående” och nästa” så att man kan klicka vidare så också nu! Tack för det!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!