Välkommen till din nya favoritblogg!

Outdoor Boost 17-19 maj, Åre

Koppla bort vardag - skapa utrymme för rörelse och lugn

I höstas gjorde jag – på test – ett så himla mysigt fjällretreat. Mitt slags fjällretreat, baserat på min känsla av vad de flesta kvinnor av idag behöver. Mer rörelse. Friare sikt mot horisonten, mer paus från flimrande intryck, färre notifikationer, tid till inre dialog och att bara uppleva – helt slippa projektleda.

Och vet du? Det blev så bra. Jag är så helt igenom nöjd med vad vi gjorde, hur det mottogs. Därför gör jag det igen i vår, 17-19 maj! Läs mer längre ner!

Mitt slags fjällretreat med namnet Outdoor Boost är här för att stanna.

Här är bilderna från höstens Outdoor boost:

Vi fick ett tidigt snöfall som bäddade in helgen i ljus och solen sken snyggt och starkt lördag och söndag. Utetimmarna var många, skratten ännu fler. Om kvällarna åt vi gott till stearinljusets sken.

Checka ut från vardagsbruset, outdoorboosta i Åre!

Vad?

Ett tredagarsevent för tjejer som känner att vardagen behöver pausas och kropp, själ och LUGN i huvudet behöver få mer plats. Vi spenderar många timmar utomhus i rörelse varje dag, vandrar, bygger grundstyrka i kul och lekfullt utestyrketräningspass och landar i lugna rörelser på yogamatta.

  • 2 styrketräningspass, grundstyrka, kettlebells och rörlighet
  • 2 längre dagsvandringar i fin fjällmiljö (12 km samt 18 km)
  • 1 kortare vandring med toppbestigning
  • 1 yinyogapass 90 min
  • Guidade reflektionsövningar – ta med en anteckningsbok!

Jag ser fram emot att skämma bort dig under en riktigt mysig vårhelg i fjällmiljö med energigivande träning, samtal på djupet, underställshäng och varför inte ett gott glas rött vin i soffan om kvällen?

Hur?

Eventet är anpassat efter nattåget till och från Åre för största enkelhet och transfer i Åre by ingår.  Självklart kan du även flyga eller resa med bil om det passar ditt schema bättre. All mat och dryck (till alla måltider, ink vin) ingår. Du bor i dubbelrum i välutrustad fjällägenhet med fantastiskt utsikt. Jag hjälper gärna till och samordnar de anmälda så att ni kan boka tåg och sovkupé tillsammans för ännu härligare resa!

  • Ingen fjällvana krävs – passar alla motionärer/tränande.
  • För dig som vill ha storslagna naturupplevelser och checka ut från vardagen.
  • Dig som uppskattar god mat i trevligt sällskap och vill ha nya outdoorupplevelser i grupp.

TA MIG TILL EVENTET!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!