Välkommen till din nya favoritblogg!

Sofy peppar del 17

När berättade du senast för människor i din omgivning hur värdefulla de är? Närmsta familjen är kanske lätt. Men hur är det med dina vänner? Vet de om att du uppskattar dem och är glad att de berikar ditt liv? Ta chansen att göra dem glada idag!

Efteråt kommer både du och de må lite bättre än innan. Sprider man glädje och omtanke får man mångfalt tillbaka. Kanske startar du dessutom en trend som gör att den personen du uppmärksammade ser någon annan lite mer. Någon som just den dagen kanske behövde bli sedd och bekräftad utifrån.

  1. Nu du, peppande Sofy, är det din tur! Den frågvisa stalkern Beatatjata lämnar ingen sten ovänd (ovänd?). Jag har såklart läst ”om Sofy” och annat så jag vet the basics men ändå. Är du gift? Om inte, vill du gifta dig (med mig? med din kille? med någon annan?). Hur många bebisar till? Jag är inne på tjugosju vissa dagar, noll andra dagar. Vad jobbar du med (när du inte är mammaledig. Kanske är det träning och bloggen och sånt? Eller forskar du också på kotuttar?)? Har du syskon, är din mamma lika vacker som du, vad är det roligaste du vet (förutom träningsrelaterade saker.)? Vad gör du om fem år, om fem månader, om fem minuter? Något annat viktigt vi bör veta – typ bästa partytrick, vad du är mest stolt över (förutom bebisen), hur ser din man ut. Typ bröllopsbilder och förlossningsberättelser och annat sköj som bara andra kvinns förstår tjusningen i (men det ÄR ju som grabbarnas lumparhistorier, eller hur?!).

    Kram och puss på munnen!
    B

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!