Välkommen till din nya favoritblogg!

Podd om att resa till alper och fjäll

Vi har sportlov på G och de vackraste och härligaste vinterveckorna på skidorterna framför oss. Det kommer synas i bloggen de närmaste veckorna eftersom jag är jag och älskar det här med vinter, ni vet. Det blir förstås en mix ändå så om du inte är överförtjust, ha förtröstan. Om mindre än en månad kommer också strandträning i Thailand.

På instagram har jag berättat att jag gästade en podd och snackade skidåkning ( älsk på det!) men har inte berättat om det här på bloggen, så nu gör jag det!
whistler-14

Veckoslutet som passerade var jag som bekant i Åre och jag reste ensam med barn. Att resa, det är en härlig grej, oavsett om det är långt eller kort. Att resa till alper och fjäll är en av mina absoluta favoriter och precis det handlar ett avsnitt från ”Att resa podden” om som släpptes för en kort tid sedan. Jag gästar Lisa och Annika i det avsnittet och vi pratar svenska fjäll, europeiska alper och Whistler!

Här kan ni lyssna direkt på poddens webb, sök annars upp deras podcast ”att resa podden” i din poddspelare. Det är en personlig och inspirerande podcast som är snyggt producerad!

Om du är sugen på skidinspiration är det dagens tips!whistler-32

whistler creek Whistler

 

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!