Välkommen till din nya favoritblogg!
salted caramel sauce recept

7 bucketlistpunkter för min drömjulafton i Åre

Min och A’s pepp över att vi firar jul i Åre? ÅH. SÅ. STOR. Såhär tänker jag bucketlistform över min drömjulafton i Åre. Jag kommer såklart jobba hårt för att uppfylla alla punkterna, men det är ju det där med väder och humör och sakers tillstånd. Alla saker är kanske inte saker jag kan göra-göra, utan också hur jag vill att det ska vara. Ja du fattar. Såhär med nästan en vecka kvar, hur ser din drömjulafton ut? (jag vill också ha fred på jorden, men låt oss hålla oss till hyfsat rimliga önsklemål*)

Min bucketlist för en drömjulAFTON i Åre

  • Obviously: Åres sedvanliga julveckoregn uteblir. De fantastiska förhållanden som råder precis just nu stannar kvar och fortsätter vilket ger oss mängder med lätt pudersnö som ger skidåkming fram till ytterdörr. Det snöar natten till julafton. #kämpavintern!
  • En gran i rött och naturfärger, som kläs efter längdskidpremiär den 23:e december. I underställ. Räknas in till julaftondrömmen.
  • Julaftonsskidåkning med hela familjen. TÄNK om ingen bråkar medelst klädpåtagning?!** TÄNK om ingen fryser och vill gå in?! 
  • Lavinutrustning i ett hårt paket som det står Sofia på. Jag äger inte det men jag vill gärna ha. I år ska jag åka mer offpist och då är det nödvändigt att inte bara ha utan också att träna och öva och kunna använda. Jag har gått snabbkurs förut men behöver mer kunskap.
  • Salted caramel hot chocolate. Och brasa. Alltid brasa.
  • Pulkaåkning på baksidan av vårt hus med kiknande skratt och röda kinder.
  • Champagne och … efter att barnen lagt sig. lodge life

*Det kan råda delade meningar om det är en rimlig önskan, den som är märkt **. Jag inser det, det gör jag. Men i jämföresle med världsfred och smältande glaciärer och klimatpåverkan så, kanske?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!