Välkommen till din nya favoritblogg!

Drömmig drömsnö i Åre

Det finns de som säger att det inte varit såhär mycket men framförallt inte såhär bra snö i Åre på 25 år. Det är en lång tid. Den sedvanliga decembervärmen kom, men bara för ett dygn, runt den 20 december och efter det har det varit kallt till kallare och snöfall. Snöfall och snöfall. Snön som landar är den lättaste lätta pudersnö och vi skidåkare jublar i kör.

På instastories har jag visat lite powpow men inte kunnat ge snön rättvisa så som en massa andra grymma skidåkare som kan sitt Åre utan och innan och dessutom har varandra som vana skidfgotografer till hjälp. Jag har åkt några härliga åk, tjoat ut spontanglädje och faktiskt också fått med mig stora E ut i mjuk offpist. Jag hade önskat att jag kunde ge dig en hel och bra bild av hur fantastiskt det är i egna foton, men jag får hänvisa till den här grymma filmen så kommer du förstå.

Jag ville väl egentligen bara säga att JA jag åker skidor och JA just nu är det fantastisk snö. Om du funderat på att åka till Åre någon gång men inte kommit dig för så är det helt drömmig drömsnö just nu. Jag har aldrig varit med om såhär bra snö i Åre! Välkommen upp!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!