Välkommen till din nya favoritblogg!

Intentionen för året, årets ord 2018

Jag hörde det första gången någon gång under våren 2017,  att ha en intention för året förkortad i just ett ord. Ordet ska hjälpa dig att fokusera och hålla kurs. Det kan vara ett ord som leder dig på en önskad väg, ett ord som är kopplat till eller hjälper dig att nå ett mål och det kan hjälpa dig att förverkliga drömmar. Intentionen för året ska vara en  vägvisare och hjälpa dig i stort och smått.

Jag gillade det då. Det här med att ha en intention för året sammanfattat i ett ord. Därefter har jag hört det mer och mer och 2018 blir året då jag själv kommer jobba med ett ord som ledsagare.

Intention för året

Hur tänker du kring intentioner för ett år i ett ord? är det något du använrt dig av och om så, har du lust att dela med dig av ditt ord i en kommentar? Jag vet inte riktigt vilka utmaningar som kommer med att ha ett ord som ska visa vägen eftersom jag inte haft det förr men om du vet, berätta din erfarenhet!

Vid första anblick kan det ju låta lite flummigt, men när man tänker att man kan ha ett 2018 med fokus på ”ekonomi”, ”familj och relationer”, ”vänlighet” eller kanske ”glädje” blir det genast lite tydligare.

jag längtar till vad 2018 ska ge mig med hjälp av mitt ord

Mitt ord kommer att göra mig lyckligare. Det är ett positivt laddat ord men som inte kommer gratis. Dert går att göra svårt och lätt, kort eller långt, tillsammans eller ensamt. Det ger mig en push och det hjälper mig att höja blicken. Det ger mig massor och det kommer dig till gagn.

Mitt ord för 2018 är: UPPLEVELSER!
Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!