Välkommen till din nya favoritblogg!

Afho med Åsa Fornander

Man kan nästan säga att jag smygstartade den här träningsveckan igår – eftersom det var första passet efter ett helt gäng dagars vila. Vad jag pysslade med? Jo jag gjorde något så ovanligt som att dansa. Afho, med Åsa Fornander på Sats spårvagnshallarna under ett releasevenet för det nya initivet your next move. Your next move ska fungera som en samlingsplats för instruktörer, där de som vill utvecklas kan coachas, på distans via app men kanske också live? Igår var det i alla fall releaseparty och det bjöds på blandad träning där jag var med och dansade en sväng. Mycket spännande och kul initiativ!

afho

Afho är Åsas egna koncept som funnits i ungefär ett år. Afro och house blandas i en snabb och energisk dans där man ska kunna släppa loss och ösa. För mig är koreografin hyfsat skitsvår, men jag tyckte ändå det var skoj att svänga på höfter och slänga med håret, lösgöra axlar och studsa med tårna. Efter ett tag blev det väl intensivt och eftersom jag tycker det är en god idé att inte pressa kroppen när onda sammandragningar sätter gång valde jag att ta det lite lugnt. För den som inte provat (några Worldclass i Stockholm har tagit in konceptet, samt house of shapes på Södermalm och några fristående gym) så kan man testa klassen på diverse konvent. Åsa kör faktiskt Afho på Blogger Boot Camp den 15 mars, det är nästa konventchans. Garanterat svettigt och kul!

 1. Härligt med event – & som jag längtar till den 15 mars. Liksom redan förberedd mentalt på att det blir grymt kul! Laddad!

  Så till smoothien – det verkar som att det faktiskt fungerade med apelsin, vet inte varför. Men jag har ofta blandat mjölkprodukter på det viset. Men kanske också att jag slurpar i mig för fort och tänker funktion före smak? Nästa gång känner jag efter!

  Sen, bara, jeansen för något inlägg sedan: älskar den typen av jeans. Den där du har röd jacka på dig. 🙂

  Nu dags att gå vidare med mitt sälj! Jobba jobba!

  Hälsar
  Emilia

 2. Hej ! åh vad är det som hänt med det nya textsnittet ? jag kan knappt läsa då bokstäverna går i varandra – är det bara jag ?!

  1. Hos mig ser allt okej ut, både på mobil och dator. Prova att uppdatera – återkom gärna annars och beskriv varifrån du surfar( platta, mobil, dator och i vilken webläsare firefox/explorer/chrome etc) så kan jag sätta igång en felsökning!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!