Välkommen till din nya favoritblogg!

Bättre begagnat

Lilla E har plötsligt blivit ganska stor och nu har jag äntligen kommit igång med att sälja (och köpa) bättre begagnade fina barnkläder på Tradera. Om du väntar bebis i höst, typ oktober-november-december eller för den delen i vinter vill jag verkligen tipsa om att jag nu säljer världens bästa bebisoverall från Isbjörn of Sweden.
image

Ledande budet är just nu 299 kr, nypris 1200 kr och overallen är verkligen som ny. Storleken är 56-68 låter konstigt men funkar bra på overall. Den räcker lite längre ändå om man sätter tossor istället för att ha fötterna inne i overallen. Jag tycker verkligen att det här är en den perfekta overallen. Den är lätt och vindtät, med primaloftfyllning, ni vet som många av de tunna dunjackor/värmeplagg som alla vuxna bär just nu – så är den, fast för bebis! Åh. E hade den när vi var i Ramis i februari (E är ju född i november) och det såg så mysigt ut där i vagnen.
image

Det finns också ullunderställ från ledande skandinaviska Joha (danskt ekologiskt märke) med body och sparkbyxa och en massa kläder från Geggamoja, Polarn o Pyret och lite från Newbie. Klänningar, bodies och brallor. Här kan ni kolla in mina auktioner om ni blir nyfikna! (flera av dem avslutas i eftermiddag, men jag fyller på i snabb takt!)
image

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!