Välkommen till din nya favoritblogg!

Better Bloggers

Tänk om det fanns en plats där alla som bloggar passionerat kunde mötas. En plats där blogg är självklart, erkänt, uppskattat, kul och älskat – både som hobby och som inkomstkälla. På nätet och i verkligheten. En plats för alla, oavsett nivå. För kunskapsutbyte och som en språngbräda. Oavsett om bloggens ord och bild handlar om bullar, barn, böcker, biotherm, budapest, biceps eller balenciaga finns likheter.

Om du bloggar och någon gång funderat på det här med bloggeri och bloggera.

Kanske frågor som: Hur görs sådär snygga collage? Om det är bäst att vara solo eller på nätverk? Blogger eller wordpress? Om din offert är för dyr eller för billig – och på hur skatteverket egentligen bedömer blogginkomst eller utskick?! Hur ökar jag intäkterna? Hör Bonnier bara av sig en dag, med bokkontrakt och erbjudande om jag bloggar med sjujäkla kvalitet? Kan man blogga om vad som helst?

bb

Svaren ska vi bygga. Tillsammans. Better Bloggers är platsen där vi bakom tangentborden kan mötas. Utvecklas om vi vill. En plats för en yrkeskategori men också för passionerad hobby. Det ena utesluter inte det andra. Platsen är under uppbyggnad. Det ska bli ett nöje att vara del av att vi börjar prata om det där vi sällan pratar om, fast vi egentligen gärna vill. Det blir successtories och best practise. Det blir tips och inspiration. Information och knowhow.

Vi börjar med att ni nu är varmt välkomna att vara med. Snart kommer ni då kunna ta del av – dela med er och vara med och skapa bloggkunskap. Ni och vi som håller ihop det hela blir helt enkelt Better Bloggers!

Och just ja. Jag kan inte nog förtydliga. Det handlar inte alls om goodiebags.

betterbloggers

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!