Välkommen till din nya favoritblogg!

Boktips i sommar

Sommar och semester och kanske mer tid för läsning? Här kommer några av mina absoluta favoritböcker – helt blandat – med allt som är jag*.

100 möjligheter istället för 2. Borde delas ut på BVC, men där är vi ännu inte. Jag ger den gärna i present till föräldrar på barnens ettårsdagar, gör det du med! Kristina Ohlssons deckarserie om Fredrika Bergman, något så ovanligt som en kvinnlig polisutredare i huvudrollen. Bra storys och läckert språkbruk. Skriet från kärnfamiljen är viktig läsning. Särskilt om det regnar lite. Ta dig ett glas vin och begrunda klokskaper från pocket som just nu kostar billiga 39 kr. Shirin Djavidi inspirerar mig i boken med det larviga namnet ”Träna dig tio år yngre”. Jag har många träningsböcker, men när den här landade hos mig blev jag nyfrälst. Bläddrar ofta och gärna, inspirationen är total och jag blir glad av bokens blotta existens. Allt som Katarina Wennstam, Mia Skäringer och deckarduon Roslund/Hellström skapar läser jag, och förra sommaren kunde jag bara läsa Johan Theorins mörka böcker i skarpt sommarljus, eftersom de gav mig rysningar. En husgud och en idol ryms också. Idrottsprofilers biografier står också i min bokhylla, Gunde Svans är en favorit.

*På sistone har jag känt ett ökat behov av att faktiskt blogga de grejer som kommer till mig av skrivlust och lust att dela, även om de inte är helt träningsrelaterade. Jag delar så får ni säga stopp, ja tack eller rycka på axlarna och bläddra vidare. Ok?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!