Nytt år, ny webb! (utveckling pågår)
Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed

Dounut!

 

Riktiga dounuts är förvisso himla gott, men inget jag prioriterar just nu. De här andra två däremot. Yay! Redan för flera år sedan upptäckte jag de små persikorna med vitt fruktkött som kallas dounutpersikor. Har du inte smakat, testa! Goda och mer lättätna än andra persikor.

Sen må jag vara helt sist på bollen här, men det kan jag bjuda på. Jag youtubade lite inför Janes bröllop på lördag (weei! bröllop!) och såg det här som kallas för hairdounut. Okej, jag har sett dem förut, på butiken glitter, på kicks och så, men har inte fattat grejen, hur lätt det är för någon med tummen i princip mitt i handen när det kommer till håruppsättningar – att få till riktigt proffsiga resultat. Jag hade en sådan i mitt bröllopshår också förresten, men ja, ja – jag fattar segt. Igår hade jag i alla fall mitt hår uppsatt med en hairdounut. Så. Jäkla. Enkelt. Det blir nog en hel del av den här frisyren på jobbet i höst. Har du om jag suttit på avbytarbänken? Nedan lägger jag in en film där du ser hur det hela går till!


 

 1. Haha, sitter med en likadan donut till håret OCH ett fat mednplatta persikor. Great minds think alike 🙂
  I Spanien kostade persikorna 1 euro kilot. Här kostar de 6 eur. Ripoff. Men goda är de!

 2. Älskar knutar och har tänkt att bli bättre på att göra dem. Har varit lite frustrerad över att mina knutar blir så små trots tjockt hår, men nu förstår jag varför knutarna blir så stora på andra 🙂 (så du är inte sist på bollen, det är ju jag 🙂 ) Måste nog investera i en och testa! Har du en donut i håret på bilden?

  1. Ja, fast den ser ganska liten ut knuten ändå, men det är nog för att bilden är tagen lite från sidan. På mitt mellantjocka ( eller i alla fall inte supersupertunna) blir det lagom! Köpte en på Åhléns igår, men har också sett dem på kicks och på glitter.

 3. Ah. Äntligen förstår jag hur det hänger ihop och detta blir nästa inköp! Blev erbjuden en bun på Glitter för en tjuga sist, men då var jag ännu ej övertygad!

  Tack för tipset

  Emilia

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!