Välkommen till din nya favoritblogg!

Spenat och kantarellpaj

Sallad på mache (alltid denna mache – men jag tröttnar aldrig, den är ju godast!), gurka och dounutpersika väntar på kantarellpajen med spenat som då är i ugnen.

Jag utgick från det här receptet, men körde på det jag hade hemma. Rågsiktsmjöl i pajdegen till två tredjedelar, vitlök, massa spenat och mängder med trattkantareller (från frysen) som fyllning. Ingen äcklig ost! Äggstanning gjorde jag på tre ägg, två dl mjölk och en halv dl mascarpone (som är ost men som absolut inte smakar ost, bara grädde) eftersom den stod i kylen och bad om att få vara med i mixen.

Himla gott med paj ändå. Och vegetariskt för tusan, som jag så sällan lyckas helt med. Bra där S!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!