Välkommen till din nya favoritblogg!

Gillar du produkter från Victorias Secrets?

Det gör jag! Deras bodylotion, duschcreme och bodysplash är grymt härliga och kul att ha i träningsväskan. Jag minns fortfarande en doft av melon från en annan tjejs bodylotion på Planet Fitness för några år sedan. En lotion från nämnda bolag. Så jäkla fräsch!

Om man inte ska ut och resa till platser där VS finns, men har längt efter de där fruktiga härliga doftsenasationerna? Sofy har tips! Grace Cole. Ett märke från England som finns på Kronans droghandel! I alla fall på mitt lokala, och om det finns på gränsen till skärgården borde det väl finnas på fler?

Vad märket bjuder på? Jo. Bland annat en duschgel och en bodyscrub i doften ”watermelon and pink grape fruit”. Parabenfri därtill. Och eftersom jag skriver ett helt blogginlägg så kan ni ana – de doftar freakin’ underbart och är värda att tipsa om!

grace cole

grace cole2

grace cole3

watermelon grape

  1. Tack för tipset! Älskar BodyShops duschgel med pink grape, men den där verkar vara värd att testa. Kan aldrig bli fel med vattenmelon liksom. 🙂

  2. Jag har två synpunkter på det här inlägget. Först har jag väldigt svårt att få ihop de åsikter du uttrycker på din blogg med det sätt Victoria’s Secret framställer kvinnor. Dessutom är parabener inte allt här i världen, kolla gärna resten av innehållsförteckningen på de produkter du nämner från Grace Cole så ser du att de är allt annat än milda och miljövänliga (Body Shop är inte mycket bättre kan tilläggas).
    Tack för en annars väldigt bra och inspirerande blogg.

    1. Hej Anna! Kul att du kommenterar. Jag är inte superförtjust i hur VS visar upp kvinnor, har aldrig varit och kommer inte vara. Men för den sakens skulle måste jag inte skriva ner dem, eller undvika dem, eller aldrig spendera en krona hos dem. Nu handlade det här inlägget om produkter liknanade deras, som jag upptäckt och ville tipsa om. Huruvida innehållet är toppen eller nyttigt säger jag ingenting om, bortsett från att det såklart är bättre att det är parabenfritt än att det inte är det. Jag väljer fritt precis som alla andra, försöker välja gott, och ibland förefaller det sig så att vatenmelon och rosa grapefrukt är good enough.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!